Ekipa TV Słupsk i drużyna z Polskiego Związku Łowieckiego - Zarządu Okręgowego w Słupsku przedstawiają Państwu drugi odcinek programu kulinarnego pt. "Dzika Micha", gdzie prowadzący omawiają ciekawostki i nieznane fakty dotyczące myślistwa i jego historii w naszym kraju, a przy tym prezentując wykonywanie iście plenerowego i dzikiego dania w czasie rzeczywistym.
W dzisiejszym odcinku Tomasz Częścik, redaktor TV Słupsk, oraz Michał Pobiedziński, Łowczy Okręgowy Polskiego Związku Łowieckiego - Zarządu Okręgowego w Słupsku, przygotują gulasz z dzika. Smacznego!
Wszystko o przygotowaniu dzika do spożycia, różne i wykwintne dania wprost z ogniska, ciekawostki związane z polską historią w kontekście myślistwa.
--- EKIPA ---
Prowadzący:
- Tomasz Częścik - redaktor TV Słupsk
- Michał Pobiedziński - Polski Związek Łowiecki - Zarząd Okręgowy w Słupsku
Operatorzy kamer: Mateusz Skulski, Jacek Szuba
Postprodukcja: Mateusz Skulski
Dzika Micha dla TV Słupsk w sieci Vectra 2020